Diensten.

Bij Renovlies Verwijderen bieden wij verschillende pakketten voor het verwijderen van behang. Ontdek hier onze diensten en prijzen per m2.

Renovlies verwijderen

Je kunt renovlies door ons laten verwijderen vanaf € 6 per m2. De prijs is enigszinds afhankelijk omdat wij niet weten hoe lang het behang er al op zit. Dit bepaald veel!

Renovlies behangen

Onze specialisme is natuurlijk met renovlies behangen. Ons team doet dit al meer dan 20 jaar. Renovliesverwijderen.nl is een dochteronderneming van Bouwsector NL.

Renovlies schilderen

Voor het behangen en schilderen van renovlies vragen wij €12,99 per vierkante meter. Onze prijs is dan inclusief alle materialen. Tijdelijke aanbiedingsprijs!

Renovlies verwijderen, behangen en verven

Wil ons meest complete pakket? Dan kunnen wij al je renovlies behang eraf halen, alles opnieuw behangen en daarna afwerken met latex verf. Afhankelijk van de ondergrond vragen wij voor deze dienst € 21 per vierkante meter.

Behangklare Muren

Blijkt je ondergrond niet goed? Dan schakelen wij de hulp in van www.stukadoorinhuren.nl. Een ervaren stukadoorsbedrijf met een oog voor detail.

100% Garantie op De Stuclook

Met meer dan 20+ jaar ervaring in de bouw, durft Bouwsector Nederland met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste nieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwbouwwoning en wil je deze graag laten behangen met renovlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven