Over ons.

Al tientallen jaren is www.renovliesverwijderen.nl een geschenk uit de hemel voor veel woningbezitters. Wij nemen dan ook met liefde de zware taak van renovlies verwijderen van je over. Ontdek wie er allemaal onderdeel zijn van ons team!

Het Aanspreekpunt

Back in the day was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Gemak bieden! Wij willen met onze diensten klanten helpen met alle klusjes waar ze tegenop zien. Vele jaren geleden krijgen wij namelijk tientallen mails per week over het verwijderen van behang. Tegenwoordig bieden wij een passende oplossing!

Enkele Teamleden

Geert van Renovlies Verwijderen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is voor vele behangbedrijven het belangrijkste aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat alle klussen geregeld zijn en de benodigde materialen geleverd zijn. Topper!

Luis van Renovlies Verwijderen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis, de meest ervaren vakman binnen onze organisatie. Destijds eigenaar van Scan Behang, Glasvezel Behang en Glasvlies Behang, en nu al vele jaren bij ons!

Sander van Renovlies Verwijderen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander wil de jaren geleden bij ons virtual assistant worden. Tegenwoordig runt hij tientallen agenda’s van behangers door heel Nederland. Een ware teamspeler!

Wil je Advies op Maat?

Als geen ander begrijpen wij dat er veel op je afkomt. Het is waarschijnlijk nieuw en je hebt geen idee wat je moet doen. Is dit bij jou ook het geval? Bel ons dan even.

Onze helpdesk bestaat uit oud behangers! Een stel oudere heren die alles al hebben mee gemaakt op de bouw. Zij kunnen je op een simpele en rustige manier uitleggen wat je nodig hebt en wat je kunt verwachten. 

Wil je ons graag inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een goedkope offerte aan!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven